Aanmelden kookserie voor kinderen

Fikks organiseert jaarlijks een aantal kookseries. Per kookserie kunnen er 15 kinderen meedoen. Een kookserie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 6 kooklessen gebaseerd op 'Super Chefs' van het voedingscentrum. Deze lessen worden gegeven door Mama Mascha. Deze lessen in het Abe Lenstra Stadion. Speciaal voor jullie is daar een kinderkookschool gemaakt.
  • Tijdens een van de 6 kooklessen krijgen de kinderen een rondleiding door het Abe Lenstra stadion. Deze kookles staat in het teken van voeding en sport.
  • 2 buitenuitjes. Tijdens een buitenuitje gaan we naar een boerderij om te kijken waar biologische melk vandaan komt, of een sportbedrijf om te zien wat een topsporter allemaal eet, of doen we een supermarktsafari of een ander uitje naar een bedrijf dat veel van gezonde voeding weet of waar gezonde voeding vandaan komt.

Voor wie is een kookserie?

De kookseries zijn geschikt voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs. De kinderen moeten d.m.v. eigen vervoer op de kooklocatie en buitenuitjes kunnen komen.

Kosten?

De kosten voor een hele kookserie (6 kooklessen, twee buitenuitjes) bedragen € 40,-. Dit bedrag dient betaald te worden voor de start van de kookserie. Meer informatie hierover krijg je bij je aanmelding.

Stichting Leergeld

Iedereen moet mee kunnen doen. Mocht het je ouders, om wat voor reden dan ook, niet lukken om het lesgeld te betalen, dan kunnen zij contact opnemen met Stichting Leergeld. Stichting Leergeld onderzoekt dan haar mogelijkheden om het lesgeld voor jou te betalen. Stichting Leergeld is elke dinsdag en donderdag tussen 9-15 uur bereikbaar op 06 42271141. Mailen mag ook:  info@leergeldheerenveen.nl

Aanmelden kookserie

Op 15 mei 2023 starten we met een nieuwe kookserie. Je kunt je aanmelden voor de maandag en de dinsdag.  De lessen zijn tussen 15-17 uur. Elke week is er een les (of excursie) en dat 8 weken achter elkaar. Na je aanmelding volgt meer informatie over waar de kooklessen precies zijn, wanneer en waar de excursies zijn en hoe je kunt betalen. Je aanmelding is pas definitief als het lesgeld is betaald.

Logo Kinderkookschool Heerenveen