Aanmelden kookserie voor kinderen

Fikks organiseert jaarlijks een aantal kookseries. Per kookserie kunnen er 15 kinderen meedoen. Een kookserie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 8 kooklessen gebaseerd op 'Super Chefs' van het voedingscentrum. Deze lessen worden gegeven door Mama Mascha. Deze lessen in het Abe Lenstra Stadion. Speciaal voor jullie is daar een kinderkookschool gemaakt.
  • 2 buitenuitjes. Tijdens een buitenuitje gaan we naar een boerderij om te kijken waar biologische melk vandaan komt, of een sportbedrijf om te zien wat een topsporter allemaal eet, of doen we een supermarktsafari of een ander uitje naar een bedrijf dat veel van gezonde voeding weet of waar gezonde voeding vandaan komt.

De kookseries zijn geschikt voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs. De kinderen moeten d.m.v. eigen vervoer op de kooklocatie en buitenuitjes kunnen komen.

Kosten

De kosten voor een hele kookserie (10 lessen) bedragen € 40,-. Dit bedrag dient betaald te worden voor de start van de kookserie. Meer informatie hierover krijg je bij je aanmelding.

Stichting Leergeld

Iedereen moet mee kunnen doen. Mocht het je ouders, om wat voor reden dan ook, niet lukken om het lesgeld te betalen, dan kunnen ze contact opnemen met Stichting Leergeld. Stichting Leergeld onderzoekt dan haar mogelijkheden om het lesgeld voor jou te betalen. Stichting Leergeld is elke dinsdag en donderdag tussen 9-15 uur bereikbaar op 06 42271141. Mailen mag ook:  info@leergeldheerenveen.nl

Fikks-A5-SITE-2022-1

Aanmelden kookseries

De kookseries die beginnen na de meivakantie zitten vol! Wel kan je je vanaf nu aanmelden voor de kookserie die begint na de zomervakantie. Je kunt je aanmelden voor de maandag, de dinsdag of de donderdag. De lessen zijn tussen 15-17 uur. Elke week is er een les (of excursie) en dat 10 weken achter elkaar.  Na je aanmelding volgt meer informatie over waar de kooklessen precies zijn, wanneer en waar de excursies zijn en hoe je kunt betalen. Je aanmelding is pas definitief als het lesgeld is betaald. Het lesgeld bedraagt € 40,- voor een gehele kookserie (8 lessen en 2 buitenuitjes).

De kookserie die start na de meivakantie is VOL. Je kunt je nu wel alvast aanmelden voor een kookserie na de zomervakantie.

 

 

Binnen twee weken na aanmelding hoor je of we je hebben kunnen plaatsen en wat de definitieve data van de kookserie zijn.

Logo Kinderkookschool Heerenveen